• Sn.Kullanıcılarımız,

29.06.2015 ÜYK kararı gereğince, 2016 – 2017 eğitim – öğretim yılında kütüphanemizden ödünç alınan ve zamanında iade edilmeyen materyallerden alınacak gecikme cezaları;

* 3-7 gün arası günlük                  50 krş;
* 7-14 gün arası günlük                1,00 TL;
* 14.gün ve sonrası için günlük     1,5 TL olarak belirlenmiştir.

29.06.2015 ÜYK kararı gereği, yeni akademik dönem çalışma saatlerimiz aşağıdaki gibi olacaktır.

Hafta içi:       9:00 – 21:00
Hafta sonu:  10:00 – 17:00

Dikkate almanız ve kurallara uymanız dileğiyle bilgilerinize arz ederim.
Bilgilerinize sunarım.

Sn.Kullanıcılarımız,

Yönetim bilimleri alanında uzman, uluslararası bir yayınevi olan Emerald’ın bütün dergilerini içeren Premier koleksiyonu SADECE KAMPÜS İÇİNDE deneme erişimine açılmıştır.

Erişim adresi: www.emeraldinsight.com

Emerald Premier koleksiyonunda muhasebe, finans, ekonomi, işletme, yönetim, strateji, eğitim, insan kaynakları yönetimi, kurumsal çalışmalar, sağlık ve sosyal bakım,  bilgi yönetimi, pazarlama, operasyonlar, lojistik ve kalite, çevre yönetimi, kamu yönetimi, turizm, mühendislik, kütüphanecilik konularında toplam 305 dergi bulunmaktadır.

Ayrıca denemeye açılan dergileri ve hangi yıl tam metin başladığını gösteren listemiz de ektedir.

Dergilere konulara göre erişmek isterseniz lütfen ilgili konu başlığına tıklayınız:
•       Accounting, Finance & Economics
•       Business, Management & Strategy